Luksusta kesävesille.

Day Cruiser

Meille tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka. Siksi suunnittelimme edistyksellisen runkorakenteen, joka tekee ajamisesta ja matkustamisesta entistä mukavampaa olosuhteista riippumatta. Samalla toimme mallistoon luokkansa suurimmat ja käytännöllisimmät avotilat, missä jokainen voi liikkua vaivattomasti. Sinun tehtäväsi on keskittyä nauttimiseen.

Yksinkertainen on kaunista. Ja käytännöllistä.

Flippereiden skandinaavinen design on kokonaisvaltaisesti erottuvaa, ja menee pintaa syvemmälle. Sulavalinjainen runko, alaspäin kaareutuva keulan muoto ja hiotut yksityiskohdat viimeistelevät sen mikä on olennaista. Veneen, joka on uudella tapaa suunniteltu ja tehty nautinnolliseen vesillä liikkumiseen. Huolellinen viimeistely, sekä kestävimmät ja testatut lisävarusteet takaavat unohtumattomia hetkiä yksin tai seurassa.

Älykkäämpää tilaa.

Flippereissä on kokonaan uusi näkemys kansitilojen toiminnallisuuteen. Tutkimme, miten erilaiset ihmiset käyttävät venettä, mikä tekee matkasta helppoa ja nautittavaa kaikille jo laiturista lähtien. Emme ainoastaan tehneet veneestä entistä tilavampaa, keskityimme myös liikkumisen sujuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Flippereissä yksityiskohdat toimivat, kaikki on käden ulottuvilla ja helposti saatavilla.

Keskity nauttimaan.

Flipperin pohjarakenne on täysin omaa luokkaansa. Uudenlainen, alipaineella runkoon kiinnitetty palkisto ja asteittain muuttuva V-pohja tuovat mukavuutta ja suorituskykyä. Flippereissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet kaikissa nopeuksissa, ne ovat luotuja tarkkaan ja turvalliseen ajamiseen. Uusi rungon muotoilu mahdollistaa myös markkinoiden laajimman tehoskaalan.

Paljon voimaa,
vähän ääntä.

Flipper on suunniteltu hiljaiseksi. Niin hiljaiseksi, että kiihdytyksissä ja vauhdissa voit mukavasti keskustella muiden kanssa tai nauttia luonnon äänistä. Rungon muoto on suunniteltu nostamaan vene tasaisesti liukuun aaltojen päälle, jolloin aallokossa ajaminen vaatii vähemmän tehoa. Ajaminen on taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Valoa ja avaruutta.

Myös Flipperin kajuutassa on nyt entistä viihtyisämmät ja avarammat oleskelutilat, jotka muuttuvat näppärästi parimetriseksi vuoteeksi. Päivänvaloa tulvii sisään etukannessa ja rungossa olevista poikkeuksellisen isoista ikkunoista. Sisätiloissa on iso peili ja vaatekaappi, sekä lisävarusteena ulos vedettävä wc. DC-sarja on täydellinen tunnelmallisille viikonloppuretkille, kun haluat rauhallisen irtioton arjesta.

Yksityiskohtia,
jotka vain toimivat.

Flipperissä on monia fiksusti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tuovat veneilyyn uudenlaista helppoutta. Kaksiosainen kuomu taittuu takapenkin sisään, mikä jättää enemmän avotilaa ja mahdollistaa helpon kulun uimatasoille. Kuomu avautuu takaa ja sivuilta, jolloin sateellakin saat avotilasta mukavan terassin. Lepuuttimille on oma paikkansa kyljessä, missä niitä tarvitset. Flipperit ovat läpikuljettavia ja suunniteltu niin, että kulku ja lastaus on vaivatonta.

Teknologiaa alan huipulta.

Yhteistyömme Mercuryn kanssa tuo Flippereihin vakiona ja edullisesti teknisesti kehittyneintä moottoriteknologiaa. Se takaa urheilulliset ajo-ominaisuudet ja helpon huollettavuuden. Vene reagoi kaasuun vaivattomasti, kiihtyvyys on erinomainen kaikilla nopeuksilla. Ja kun tämä tapahtuu vielä mukavan pehmeällä hyrinällä, on seurueellakin mukavampaa.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 DC

Das Flipper 600 DC ist ein schlankes, für kurze Tagesausflüge ausgelegtes Boot mit einer praktischen und geräumigen Raumlösung. Das Boot bietet ansprechende Details und einzigartige Fahreigenschaften mit stufenlosem Anstieg zur Gleitfahrt und ruhigem Fahrverhalten. Dabei bewegt sich das Flipper 600 DC in einem weiten Leistungsbereich, der eine preiswerte Anschaffung auch mit kleineren Motoralternativen möglich macht. Das 600 DC weicht darüber hinaus von anderen DC-Booten durch einen geräumigen offenen Deckbereich ab, was in der Sitzecke mit einem Ecksofa zum Ausdruck kommt. Das Flipper 600 DC ist für den Branchenpreis European Powerboat of the Year 2015 (EPY 2015) nominiert.

Detailinformationen

Flipper 640 DC

Trotz seiner kompakten Abmessungen ein vollblütiger Daycruiser – luxuriöses Deck und sportliche Fahreigenschaften inbegriffen. Das 640 DC war im März 2013 Testsieger der schwedischen Fachzeitschrift Vi Båtägare.

Detailinformationen

Flipper 670 DC

Der elegante, leistungsstarke Daycruiser ist ideal für unvergessliche Tages- und Wochenendausflüge mit Freunden oder Familie.

Detailinformationen

Flipper 760 DC

Das Flaggschiff unserer Daycruiser-Serie hält, was seine Maße und sein sportlicher Look versprechen. Seine geräumige Sitzgruppe bietet auch größeren Gruppen Platz. Großzügig bemessene Schlafplätze machen auch mehrtägige Touren angenehm: Platz und Wendigkeit elegant vereint.

Detailinformationen