13.2.2013 Flipper 640 ST – messujen retkimoottorivene

VENE13BÅT -messuilla julkistettiin perinteiset venepalkinnot. Moottoriveneistä palkinnot jaettiin kolmessa luokassa: avo-, retki- ja matkamoottoriveneet. Yksi Bella-Veneiden 2013 uutusmalleista, Flipper 640 ST, valittiin voittajaksi retkimoottoriveneluokassa.

Kilpailun raati perusteli valintaa: Flipper 640 ST ”on moderni versio klassisesta, perinteisestä hardtop-veneestä ja soveltuu erinomaisesti perheen retkiveneeksi. Siinä on uusia toimivia tilaratkaisuja oleskelutiloissa sekä nykyaikaista designia”.

Toimitusjohtaja Raimo Sonninen iloitsi saadusta tunnustuksesta: ”Rohkea kehitystyö on tuottanut tuloksia. Haluamme kiittää kaikkia niitä, jotka ovat omalta osaltaan olleet edistämässä tämän Flipper-veneen matkaa suunnittelija Espen Thorupin työpöydältä messuosaston ensiesittelyyn.”

Voittajavene on nähtävillä venemessuilla Helsingissä 17.2. saakka Bella-Veneiden osastolla 6b49.

raimoweb

Tutustu Bella-mallistoon
Tutustu Aquador-mallistoon

Olemme mukana Uivassa venenäyttelyssä 15.–18.8.2019!

Veneilypäivä Tampereen Jänissaaressa 26.5.

Olemme mukana Naantalin Venemessuilla!

Flipper on esillä Kallavesj’-näyttelyssä

Osallistumme Tanskan BOAT SHOW, Fredericia -messuille

Arkisto