13.2.2013 Flipper 640 ST – messujen retkimoottorivene

VENE13BÅT -messuilla julkistettiin perinteiset venepalkinnot. Moottoriveneistä palkinnot jaettiin kolmessa luokassa: avo-, retki- ja matkamoottoriveneet. Yksi Bella-Veneiden 2013 uutusmalleista, Flipper 640 ST, valittiin voittajaksi retkimoottoriveneluokassa.

Kilpailun raati perusteli valintaa: Flipper 640 ST ”on moderni versio klassisesta, perinteisestä hardtop-veneestä ja soveltuu erinomaisesti perheen retkiveneeksi. Siinä on uusia toimivia tilaratkaisuja oleskelutiloissa sekä nykyaikaista designia”.

Toimitusjohtaja Raimo Sonninen iloitsi saadusta tunnustuksesta: ”Rohkea kehitystyö on tuottanut tuloksia. Haluamme kiittää kaikkia niitä, jotka ovat omalta osaltaan olleet edistämässä tämän Flipper-veneen matkaa suunnittelija Espen Thorupin työpöydältä messuosaston ensiesittelyyn.”

Voittajavene on nähtävillä venemessuilla Helsingissä 17.2. saakka Bella-Veneiden osastolla 6b49.

raimoweb

Tutustu Bella-mallistoon
Tutustu Aquador-mallistoon

SUURI KEVÄTNÄYTTELY JOKIKONEESSA NYT VIIKONLOPPUNA

SUURI KEVÄTNÄYTTELY VÄÄKSYSSÄ 20-21.4. PE KLO 12-18 LA KLO 10-15

TERVETULOA ALUMIINIVENEIDEN KOEAJOPÄIVILLE 4.- 5.5.!

Flipper 640 DC esillä Kallavesj´-näyttelyssä

Venemyynti Kymäläinen – korkeaa ammattitaitoa ja intohimoa

Arkisto