Bella-Veneet esittelee uudet Flipperit Venemessuilla

”Uusissa Flippereissä on pitkälti kyse siitä, miten ihmiset käyttävät veneitään ja kuinka he liikkuvat veneessä matkan aikana”, toteaa Espen Thorup suunnittelutyön taustoista. ”Tämän kokoluokan veneillä on monta eri tehtävää ja sen vuoksi veneen täytyy vastata sekä omistajansa että matkustajiensa tarpeisiin. Uskomme, että olemme onnistuneet luomaan layoutin, joka on käytännöllinen, toimiva ja seurusteluun hyvin sopiva.”

”Bella-Veneet Oy haluaa asettaa uudella Flipper-mallistolla yhä korkeammat standardit tässä huviveneluokassa, sekä Suomessa että Skandinaviassa”, toteaa Bella-Veneet Oy:n toimitusjohtaja Raimo Sonninen. ”Näissä veneissä konkretisoituu yli kahden vuoden rankka tuotekehitys- ja testausjakso, ja uskomme vaativien veneilijöiden arvostavan lopputulosta ja löytävän siitä uusia mahdollisuuksia veneilystä nauttimiseen.”

Lisätietoja:
Raimo Sonninen
toimitusjohtaja
Matkapuhelin 0400 672 414
Puhelin 017 288 3801

Helsingin Venemessuilla lanseerattava Flipper-mallisto:
• Flipper 670 ST
• Flipper 670 DC
• Flipper 760 DC

Tutustu Bella-mallistoon
Tutustu Aquador-mallistoon

Bella-Veneet Oy myyty Nimbus Boats Sweden AB:lle

Vene-expo 2018

Flipper 640DC Hampurin venemessuilla

Suomen suurin veneiden koeajotapahtuma

Bella, Flipper ja Falcon SIBSissä

Arkisto