Ideasta aalloille

2.3.2015

Kuinka vene syntyy? Osa 4. Messut

messut_blogi_Flipper

Bella-Veneiden uudet tuotteet esitellään yleisölle aina erilaisten venemessujen kautta. Flipperien, Bellojen ja Aquadorien uutuudet ja mallistojen viimeisimmät tuotteet tuodaan näin ensimmäisenä suuren yleisön silmien nähtäväksi. Messuilla veneisiin pääsee tutustumaan yleisön lisäksi myös lehdistö, jälleenmyyjät sekä kilpailijat. Kommentteja ja mielipiteitä tuotteista on siis saatavilla hyvinkin laajasti.

Suurin osa messuista on niin sanottuja kuivia halli-messuja, joissa veneet ovat maalla. Näillä messuilla veneitä ja niiden ratkaisuja esitellään monipuolisesti kuivissa sisätiloissa. Veneilykaudella järjestetään myös ns. uivia venenäyttelyitä, joissa veneet ovat laiturissa. Näillä messuilla veneisiin ja niiden ajo-ominaisuuksiin pääsee tutustumaan helposti aidossa ympäristössä.

Messuilla veneitä ja niiden ominaisuuksia esitellään kokonaisvaltaisesti, ja samalla messukävijöillä on mahdollisuus päästä tekemää kauppaa ammattitaitoisten jälleenmyyjien kanssa. Bella-Veneiden tapana on antaa ääni myös veneiden suunnittelijalle Espen Thorupille, joka esittelee veneiden ominaisuuksia ja ratkaisuja mielellään useilla venemessuilla. Näin designer voi saada suoraa palautetta ja ottaa huomioon mielenkiintoisia kehitysideoita.

Messut kokoavat veneilyalan toimijat yhteen, joten messukävijöillä on mahtava tilaisuus verrata eri veneitä toisiinsa. Uivissa näyttelyissä veneiden ominaisuudet puhuvat ja laadukkaat tuotteet erottuvat edukseen.