Luksusta kesävesille.

Day Cruiser

Meille tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka. Siksi suunnittelimme edistyksellisen runkorakenteen, joka tekee ajamisesta ja matkustamisesta entistä mukavampaa olosuhteista riippumatta. Samalla toimme mallistoon luokkansa suurimmat ja käytännöllisimmät avotilat, missä jokainen voi liikkua vaivattomasti. Sinun tehtäväsi on keskittyä nauttimiseen.

Yksinkertainen on kaunista. Ja käytännöllistä.

Flippereiden skandinaavinen design on kokonaisvaltaisesti erottuvaa, ja menee pintaa syvemmälle. Sulavalinjainen runko, alaspäin kaareutuva keulan muoto ja hiotut yksityiskohdat viimeistelevät sen mikä on olennaista. Veneen, joka on uudella tapaa suunniteltu ja tehty nautinnolliseen vesillä liikkumiseen. Huolellinen viimeistely, sekä kestävimmät ja testatut lisävarusteet takaavat unohtumattomia hetkiä yksin tai seurassa.

Älykkäämpää tilaa.

Flippereissä on kokonaan uusi näkemys kansitilojen toiminnallisuuteen. Tutkimme, miten erilaiset ihmiset käyttävät venettä, mikä tekee matkasta helppoa ja nautittavaa kaikille jo laiturista lähtien. Emme ainoastaan tehneet veneestä entistä tilavampaa, keskityimme myös liikkumisen sujuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Flippereissä yksityiskohdat toimivat, kaikki on käden ulottuvilla ja helposti saatavilla.

Keskity nauttimaan.

Flipperin pohjarakenne on täysin omaa luokkaansa. Uudenlainen, alipaineella runkoon kiinnitetty palkisto ja asteittain muuttuva V-pohja tuovat mukavuutta ja suorituskykyä. Flippereissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet kaikissa nopeuksissa, ne ovat luotuja tarkkaan ja turvalliseen ajamiseen. Uusi rungon muotoilu mahdollistaa myös markkinoiden laajimman tehoskaalan.

Paljon voimaa,
vähän ääntä.

Flipper on suunniteltu hiljaiseksi. Niin hiljaiseksi, että kiihdytyksissä ja vauhdissa voit mukavasti keskustella muiden kanssa tai nauttia luonnon äänistä. Rungon muoto on suunniteltu nostamaan vene tasaisesti liukuun aaltojen päälle, jolloin aallokossa ajaminen vaatii vähemmän tehoa. Ajaminen on taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Valoa ja avaruutta.

Myös Flipperin kajuutassa on nyt entistä viihtyisämmät ja avarammat oleskelutilat, jotka muuttuvat näppärästi parimetriseksi vuoteeksi. Päivänvaloa tulvii sisään etukannessa ja rungossa olevista poikkeuksellisen isoista ikkunoista. Sisätiloissa on iso peili ja vaatekaappi, sekä lisävarusteena ulos vedettävä wc. DC-sarja on täydellinen tunnelmallisille viikonloppuretkille, kun haluat rauhallisen irtioton arjesta.

Yksityiskohtia,
jotka vain toimivat.

Flipperissä on monia fiksusti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tuovat veneilyyn uudenlaista helppoutta. Kaksiosainen kuomu taittuu takapenkin sisään, mikä jättää enemmän avotilaa ja mahdollistaa helpon kulun uimatasoille. Kuomu avautuu takaa ja sivuilta, jolloin sateellakin saat avotilasta mukavan terassin. Lepuuttimille on oma paikkansa kyljessä, missä niitä tarvitset. Flipperit ovat läpikuljettavia ja suunniteltu niin, että kulku ja lastaus on vaivatonta.

Teknologiaa alan huipulta.

Yhteistyömme Mercuryn kanssa tuo Flippereihin vakiona ja edullisesti teknisesti kehittyneintä moottoriteknologiaa. Se takaa urheilulliset ajo-ominaisuudet ja helpon huollettavuuden. Vene reagoi kaasuun vaivattomasti, kiihtyvyys on erinomainen kaikilla nopeuksilla. Ja kun tämä tapahtuu vielä mukavan pehmeällä hyrinällä, on seurueellakin mukavampaa.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 DC

Flipper 600 DC on virtaviivainen, lyhyille päiväretkille soveltuva vene, jonka pohjaratkaisu on käytännöllinen ja tilava. Vene tarjoaa kauniita yksityiskohtia sekä ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet sisältäen portaattoman liukuun nousun ja hiljaisen kulun. Samalla Flipper 600 DC toimii laajalla tehoalueella, joka mahdollistaa veneen hankinnan edullisesti, pienimmällä moottorivaihtoehdolla. Lisäksi 600 DC poikkeaa muista DC-veneistä tarjoten tilavan avotilan yhdistettynä kulmasohvalla varustettuun istumaratkaisuun.

Flipper 600 DC on asetettu ehdolle European Powerboat of the Year 2015 ( EPY 2015 ) -kilpailussa.

Tarkemmat tiedot

Flipper 640 DC

Pienemmästä koostaan huolimatta täysiverinen day cruiser, jossa yhdistyy ylelliset kansitilat ja sporttiset ajo-ominaisuudet. 640 DC suoriutui voittajaksi Vi Båtägaren testissä maaliskuussa 2013.

Tarkemmat tiedot

Flipper 670 DC

Tyylikäs ja suorituskykyinen day cruiser, jolla viet perheesi tai ystäväsi ikimuistoisille päiväretkille tai pidemmille viikonloppureissuille.

Tarkemmat tiedot

Flipper 760 DC

Suuri koko ja sporttinen ulkomuoto antaa sen mitä lupaa. Malliston näyttävin premium-luokan day cruiser, jonka tilavan sohvaryhmän ympärillä viihtyy mukavasti isompikin seurue. Avarat nukkumistilat tekevät Flipper 760 DC:stä myös upean matkaveneen. Tämä on vene, joka tarjoaa kokoa ja ketteryyttä elegantissa paketissa.

Tarkemmat tiedot