Luksusta kesävesille.

Day Cruiser

Meille tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka. Siksi suunnittelimme edistyksellisen runkorakenteen, joka tekee ajamisesta ja matkustamisesta entistä mukavampaa olosuhteista riippumatta. Samalla toimme mallistoon luokkansa suurimmat ja käytännöllisimmät avotilat, missä jokainen voi liikkua vaivattomasti. Sinun tehtäväsi on keskittyä nauttimiseen.

Yksinkertainen on kaunista. Ja käytännöllistä.

Flippereiden skandinaavinen design on kokonaisvaltaisesti erottuvaa, ja menee pintaa syvemmälle. Sulavalinjainen runko, alaspäin kaareutuva keulan muoto ja hiotut yksityiskohdat viimeistelevät sen mikä on olennaista. Veneen, joka on uudella tapaa suunniteltu ja tehty nautinnolliseen vesillä liikkumiseen. Huolellinen viimeistely, sekä kestävimmät ja testatut lisävarusteet takaavat unohtumattomia hetkiä yksin tai seurassa.

Älykkäämpää tilaa.

Flippereissä on kokonaan uusi näkemys kansitilojen toiminnallisuuteen. Tutkimme, miten erilaiset ihmiset käyttävät venettä, mikä tekee matkasta helppoa ja nautittavaa kaikille jo laiturista lähtien. Emme ainoastaan tehneet veneestä entistä tilavampaa, keskityimme myös liikkumisen sujuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Flippereissä yksityiskohdat toimivat, kaikki on käden ulottuvilla ja helposti saatavilla.

Keskity nauttimaan.

Flipperin pohjarakenne on täysin omaa luokkaansa. Uudenlainen, alipaineella runkoon kiinnitetty palkisto ja asteittain muuttuva V-pohja tuovat mukavuutta ja suorituskykyä. Flippereissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet kaikissa nopeuksissa, ne ovat luotuja tarkkaan ja turvalliseen ajamiseen. Uusi rungon muotoilu mahdollistaa myös markkinoiden laajimman tehoskaalan.

Paljon voimaa,
vähän ääntä.

Flipper on suunniteltu hiljaiseksi. Niin hiljaiseksi, että kiihdytyksissä ja vauhdissa voit mukavasti keskustella muiden kanssa tai nauttia luonnon äänistä. Rungon muoto on suunniteltu nostamaan vene tasaisesti liukuun aaltojen päälle, jolloin aallokossa ajaminen vaatii vähemmän tehoa. Ajaminen on taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Valoa ja avaruutta.

Myös Flipperin kajuutassa on nyt entistä viihtyisämmät ja avarammat oleskelutilat, jotka muuttuvat näppärästi parimetriseksi vuoteeksi. Päivänvaloa tulvii sisään etukannessa ja rungossa olevista poikkeuksellisen isoista ikkunoista. Sisätiloissa on iso peili ja vaatekaappi, sekä lisävarusteena ulos vedettävä wc. DC-sarja on täydellinen tunnelmallisille viikonloppuretkille, kun haluat rauhallisen irtioton arjesta.

Yksityiskohtia,
jotka vain toimivat.

Flipperissä on monia fiksusti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tuovat veneilyyn uudenlaista helppoutta. Kaksiosainen kuomu taittuu takapenkin sisään, mikä jättää enemmän avotilaa ja mahdollistaa helpon kulun uimatasoille. Kuomu avautuu takaa ja sivuilta, jolloin sateellakin saat avotilasta mukavan terassin. Lepuuttimille on oma paikkansa kyljessä, missä niitä tarvitset. Flipperit ovat läpikuljettavia ja suunniteltu niin, että kulku ja lastaus on vaivatonta.

Teknologiaa alan huipulta.

Yhteistyömme Mercuryn kanssa tuo Flippereihin vakiona ja edullisesti teknisesti kehittyneintä moottoriteknologiaa. Se takaa urheilulliset ajo-ominaisuudet ja helpon huollettavuuden. Vene reagoi kaasuun vaivattomasti, kiihtyvyys on erinomainen kaikilla nopeuksilla. Ja kun tämä tapahtuu vielä mukavan pehmeällä hyrinällä, on seurueellakin mukavampaa.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 650 DC

Enemmän kuin ensinäkemällä uskoisi
Älä anna sen kompaktien mittojen ja taloudellisen kulutuksen hämätä – Flipper 650 DC on mitä suurimmassa määrin täysverinen day cruiser, kaikilla herkuilla ja mukavuuksilla. Hyvin suunnitellut tilat, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja modernit, skandinaaviset muodot tarjoavat niin kuljettajalle kuin matkustajille sopivasti ilmettä, tyyliä ja sporttista otetta kesään.

Tarkemmat tiedot

Flipper 700 DC

Ajonautintoa aidoimmillaan
Täydellinen yhdistelmä pohjoismaista tyylikkyyttä ja suorituskykyä – Flipper 700 DC tietää, kuinka isompikin seurue saadaan iloitsemaan veneretkestä. Koittipa lähtö sitten päiväretkille, viikonlopun yli kestävälle perheristeilylle tai ihan vaan kioskikäynnille, mukaan ei tarvitse suostutella. Matka itsessään on jopa perillepääsyä nautinnollisempi elämys.

Tarkemmat tiedot

Flipper 800 DC

Kokoa ja näköä, vauhtia ja voimaa
Tämä premium-luokan day cruiser toimii vauhdikkaassa ajossa ketterästi ja luotettavasti, kuten aidon laatuveneen kuuluukin. Tilavan sohvaryhmän ympärillä viihtyy mukavasti isompikin seurue, ja avarat nukkumistilat tekevät Flipper 800 DC:stä myös upean matkaveneen. Keulakannelle johtavat tukevat askelmat lisäävät turvallisuutta veneeseen noustessa ja siitä poistuttaessa.

Tarkemmat tiedot