Käytännöllistä mukavuutta

Sport Console

Flipper-malliston edistyksellisen runkoratkaisu yhdistettynä konsoliveneen käytännöllisyyteen nostaa avoveneilyn uudelle tasolle. Flipper SC on ratkaisusi, kun haluat veneeltäsi monikäyttöisyyttä ja ajomukavuutta.

Yksityiskohtia, jotka puhuttelevat.

Flipper Sport Console-veneet tarjoavat avoveneluokkaan ennennäkemätöntä laatua. Niiden jokaiseen yksityiskohtaan on käytetty ajatusta ja vain parhaita sekä kestävimpiä materiaaleja. Ideamme kumpuavat rakkaudesta veneilyyn ja kunnioituksesta merta kohtaan. Flipper SC-mallisto antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ja yksityiskohtia, jotka puhuttelevat.

Tilaa ja turvallisuutta.

Flipper Sport Console-mallit ovat rakenteeltaan vankkoja ja niiden avarat pohjaratkaisut yhdessä hyvien säilytystilojen kanssa tarjoavat esimerkillistä käytettävyyttä. Monikäyttöisyys, muunneltavuus sekä toiminnalliset yksityiskohdat helpottavat veneilyä ja antavat sinulle vapaat kädet harrastaa ja nauttia, turvallisuudesta tinkimättä.

Testattu ääriolosuhteissa.

Flipper-mallisto on testattu ääriolosuhteissa, parhainta turvallisuutta vaalien. Veneiden materiaalit ja tekniset ominaisuudet on hiottu pohjoismaisella laadulla ja pohjoisia olosuhteita silmällä pitäen. Me Flipperillä haluamme tarjota ainoastaan parasta, koska vähempi ei vain riitä.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 SC

Flipper-malliston tukevarakenteisella runkoratkaisulla varustettu monipuolinen keskipulpettivene, joka tarjoaa upeat ominaisuudet niin vapaa-ajanviettoon kuin kalastukseen. Flipper 600 SC on pohjaratkaisultaan käytännöllinen ja tilava, joten se soveltuu mainiosti esimerkiksi päiväretkille, yhteysveneeksi tai kalastuskäyttöön. Vene toimii laajalla tehoalueella, kulkee hiljaisesti ja nousee liukuun portaattomasti tuttuun Flipper-tyyliin. Venemestarin 10/2014 testin mukaan Flipper 600 SC onkin ”kuumaa kamaa”.

Tarkemmat tiedot

Flipper 650 SC

Monikäyttöinen keskipulpettivene, joka tarjoaa käytännölliset tilat seitsemälle matkustajalle. Vene soveltuu hyvin päiväretkikäyttöön, vapaa-ajanviettoon sekä kalastajille. Flipper 650 SC:n uniikkeihin ominaisuuksiin kuuluu mm. käytännölliset ja suuret säilytystilat, erittäin hyvän suojan tarjoava leveä ohjauspulpetti sekä kuljettajan ympärille kaartuva tuulilasi. Lisäksi veneen lisävarusteena saatavan Sprayhood-katteen avulla pidennät veneilykauttasi miellyttävästi pitkälle syksyyn.

Tarkemmat tiedot