Käytännöllistä mukavuutta

Sport Console

Flipper-malliston edistyksellisen runkoratkaisu yhdistettynä konsoliveneen käytännöllisyyteen nostaa avoveneilyn uudelle tasolle. Flipper SC on ratkaisusi, kun haluat veneeltäsi monikäyttöisyyttä ja ajomukavuutta.

Yksityiskohtia, jotka puhuttelevat.

Flipper Sport Console-veneet tarjoavat avoveneluokkaan ennennäkemätöntä laatua. Niiden jokaiseen yksityiskohtaan on käytetty ajatusta ja vain parhaita sekä kestävimpiä materiaaleja. Ideamme kumpuavat rakkaudesta veneilyyn ja kunnioituksesta merta kohtaan. Flipper SC-mallisto antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ja yksityiskohtia, jotka puhuttelevat.

Tilaa ja turvallisuutta.

Flipper Sport Console-mallit ovat rakenteeltaan vankkoja ja niiden avarat pohjaratkaisut yhdessä hyvien säilytystilojen kanssa tarjoavat esimerkillistä käytettävyyttä. Monikäyttöisyys, muunneltavuus sekä toiminnalliset yksityiskohdat helpottavat veneilyä ja antavat sinulle vapaat kädet harrastaa ja nauttia, turvallisuudesta tinkimättä.

Testattu ääriolosuhteissa.

Flipper-mallisto on testattu ääriolosuhteissa, parhainta turvallisuutta vaalien. Veneiden materiaalit ja tekniset ominaisuudet on hiottu pohjoismaisella laadulla ja pohjoisia olosuhteita silmällä pitäen. Me Flipperillä haluamme tarjota ainoastaan parasta, koska vähempi ei vain riitä.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 SC

Kaikki tarpeellinen ja vähän lisää
Monipuolinen keskipulpettivene, jonka tukeva runko tekee niin leppoisasta vapaa-ajanvietosta kuin reippaammastakin vauhdinpidosta vieläkin nautinnollisempaa – Flipper 600 SC nousee liukuun portaattomasti ja kulkee luotettavasti laajalla tehoalueella. Käytännöllinen pohjaratkaisu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ottaa kaikki irti niin pitkästä kuin kuumastakin kesästä.

Tarkemmat tiedot