Retkiveneilyn uusi tuleminen.

Sport Top

Sport Top -sarja on valintasi, kun haluat viettää onnistuneen viikonlopun vesillä. Mallistossa on Flipperin edistyksellinen pohjarakenne, joka takaa urheilullisen mukavan ajotuntuman sekä entistä avarammin tilaa. Uudentyyppisen liukukuvan katon ansiosta voit nauttia aurinkoisista päivistä ja haastavimmistakin olosuhteista. Flipper ST on retkivene joka säälle.

Erottuva yhdistelmä.

Uutta venemallistoa suunnitellessamme teimme jotain niin erityistä, josta syntyi uusi veneluokka, Sport Top. Se yhdistää urheilullisen päiväveneilyn ja perinteisen retkiveneilyn ennen näkemättömälä tavalla. Uusi otteemme ja kokonaisvaltainen suunnittelu on niittänyt kärkisijoja, 640 ST palkittiin Helsingin venemessuilla vuoden retkiveneenä. Nyt saat palkittua laatua kolmessa eri kokoluokassa, tutustu retkiveneilyn tulevaisuuteen.

Skandinaavista muotoilua.

Flipperit ovat uudenlaisia ja erottuvia myös sisältä, koska meille ulkonäkö ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Sulavalinjainen runko ja alaspäin kaareutuva keulan muoto kutsuvat ajamaan ja nauttimaan aalloista. Rakkautemme veneilyyn näkyy myös laadussa, jolla yksityiskohdat on hiottu toimiviksi. Yhtä olennaista meille on huolella valitut, laadukkaat ja kestävät lisävarusteet, jotka takaavat huolettomat ja ikimuistoiset hetket vesillä.

Äärimmilleen viritettyä tilankäyttöä.

Flipperissä toiminnallisuus ja tilankäyttö on suunniteltu kokonaan uudesta näkökulmasta. Meille on tärkeää, että veneessä on paljon istumatilaa seurusteluun ja jokaisen on helppoa liikkua myös ajon aikana. Tuulilasi on viety mahdollisimman eteen, jolloin myös veneen takaosaan saadaan avarat oleskelutilat. Sohvaryhmät muuttuvat mukaviksi vuoteiksi tai aurinkotasoiksi käden käänteessä. Vene on läpikuljettava ja suunniteltu niin, että kulku ja lastaus on vaivatonta.

Turvallista matkaa.

Flipperissä on uudenlainen alipaineella runkoon kiinnitetty palkisto ja asteittain muuttuva V-pohja, jotka tekevät veneestä entistä tukevamman ja hallittavamman eri nopeuksissa. Kovassakin aallokossa vene kulkee sulavasti aaltojen yli ja säilyttää tarkan ajotuntuman. ST-sarjassa sivuikkunat jatkuvat pitkälle taakse, jolloin ne suojaavat hyvin roiskeilta ja tuovat samalla avaraa tilantuntua. Matkanteko on mukavaa koko perheelle.

Nauti luonnosta ja
hyvästä seurasta.

Koska meille matkanteko on tärkeintä, Flipperit on suunniteltu myös entistä hiljaisemmiksi. Tukeva ja hyvin muotoiltu runko pehmentää tehokkaasti aaltojen äänet. Aallokossa vene nousee helposti liukuun aaltojen päälle ja tarvitsee vähemmän tehoa. Veneily on entistä taloudellisempaa ja ekologisempaa. Voit siis mukavasti nauttia matkasta ja luonnosta jo laiturista lähtien.

Tinkimätöntä laatua
ja käytännöllisyyttä

Flipperissä on monia fiksusti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tuovat veneilyyn uudenlaista helppoutta. Kaksiosainen kuomu taittuu takapenkin sisään, mikä jättää enemmän avotilaa ja mahdollistaa helpon kulun uimatasoille. Kuomu avautuu takaa ja sivuilta, jolloin voit nauttia maisemista ja luonnon äänistä suojassa sateelta. Lisävarusteet ja materiaalit on valittu huolella kestämään pohjoisen vaativat olosuhteet.

Teknologiaa alan huipulta.

Yhteistyömme Mercuryn kanssa tuo Flippereihin vakiona ja edullisesti teknisesti kehittyneintä moottoriteknologiaa. Se takaa urheilulliset ajo-ominaisuudet ja helpon huollettavuuden. Vene reagoi kaasuun vaivattomasti, kiihtyvyys on erinomainen kaikilla nopeuksilla. Ja kun tämä tapahtuu vielä mukavan pehmeällä hyrinällä, on seurueellakin mukavampaa.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 ST

Reilusti ilmettä ja mahdollisuuksia
Vähemmän on usein enemmän – Flipper 600 ST tarjoaa nautinnollisia veneilykokemuksia ilman käsistä karkaavia mittoja tai hintalappua. Ominaisuuksia siinä on kuitenkin yllin kyllin – ajettaessa pystyy nautiskelemaan täysin palkein, sillä kulku on vakaata ja vaivatonta. Tilat on suunniteltu aitoon pohjoismaiseen tyyliin – monikäyttöisiksi ja suorastaan oivaltaviksi.

Tarkemmat tiedot

Flipper 650 ST

Tyyliä ja toiminnallisuutta
Flipper 650 ST pitää sisällään kaikki perinteisen hardtop-klassikon ominaisuudet, kuitenkin tämän ajan mukaisella twistillä. Se soveltuukin moneen käyttötarkoitukseen ja on erinomaisesti elementissään perheen retkiveneenä. Tarjolla on useita uusia, saumattomasti toimivia tilaratkaisuja oleskelutiloissa. Nykyaikainen design kruunaa virtaviivaisen yleisilmeen.

Tarkemmat tiedot

Flipper 700 ST

Käytännöllisen ylellinen
Tämä monikäyttöinen perhevene on suunniteltu tuntumaan todellista kokoaan huomattavasti suuremmalta, tinkimättä tippaakaan ajamisen nautinnosta. Suojaisen kattorakenteen ansiosta Flipper 700 ST ei kavahda haastavampiakaan olosuhteita, vaan tarjoaa elämyksellisiä retkiä pitkälle pimenevään syksyyn.

Tarkemmat tiedot

Flipper 900 ST

Parasta veneilyssä
Luvassa on upeita mahdollisuuksia rentoutumiseen ja nauttimiseen – Flipper 900 ST vie kätevästi suuremmankin seurueen reissuille, jotka eivät jätä kylmäksi ketään edes suomalaisessa kesässä. Ketterät, suorastaan urheilulliset ajo-ominaisuudet hurmaavat jo lähtökiihdytyksessä. Ylellinen matkustamo, avattava katto ja suuret panoraamaikkunat tuovat todellista tilan tuntua.

Tarkemmat tiedot