Retkiveneilyn uusi tuleminen.

Sport Top

Sport Top -sarja on valintasi, kun haluat viettää onnistuneen viikonlopun vesillä. Mallistossa on Flipperin edistyksellinen pohjarakenne, joka takaa urheilullisen mukavan ajotuntuman sekä entistä avarammin tilaa. Uudentyyppisen liukukuvan katon ansiosta voit nauttia aurinkoisista päivistä ja haastavimmistakin olosuhteista. Flipper ST on retkivene joka säälle.

Erottuva yhdistelmä.

Uutta venemallistoa suunnitellessamme teimme jotain niin erityistä, josta syntyi uusi veneluokka, Sport Top. Se yhdistää urheilullisen päiväveneilyn ja perinteisen retkiveneilyn ennen näkemättömälä tavalla. Uusi otteemme ja kokonaisvaltainen suunnittelu on niittänyt kärkisijoja, 640 ST palkittiin Helsingin venemessuilla vuoden retkiveneenä. Nyt saat palkittua laatua kolmessa eri kokoluokassa, tutustu retkiveneilyn tulevaisuuteen.

Skandinaavista muotoilua.

Flipperit ovat uudenlaisia ja erottuvia myös sisältä, koska meille ulkonäkö ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Sulavalinjainen runko ja alaspäin kaareutuva keulan muoto kutsuvat ajamaan ja nauttimaan aalloista. Rakkautemme veneilyyn näkyy myös laadussa, jolla yksityiskohdat on hiottu toimiviksi. Yhtä olennaista meille on huolella valitut, laadukkaat ja kestävät lisävarusteet, jotka takaavat huolettomat ja ikimuistoiset hetket vesillä.

Äärimmilleen viritettyä tilankäyttöä.

Flipperissä toiminnallisuus ja tilankäyttö on suunniteltu kokonaan uudesta näkökulmasta. Meille on tärkeää, että veneessä on paljon istumatilaa seurusteluun ja jokaisen on helppoa liikkua myös ajon aikana. Tuulilasi on viety mahdollisimman eteen, jolloin myös veneen takaosaan saadaan avarat oleskelutilat. Sohvaryhmät muuttuvat mukaviksi vuoteiksi tai aurinkotasoiksi käden käänteessä. Vene on läpikuljettava ja suunniteltu niin, että kulku ja lastaus on vaivatonta.

Turvallista matkaa.

Flipperissä on uudenlainen alipaineella runkoon kiinnitetty palkisto ja asteittain muuttuva V-pohja, jotka tekevät veneestä entistä tukevamman ja hallittavamman eri nopeuksissa. Kovassakin aallokossa vene kulkee sulavasti aaltojen yli ja säilyttää tarkan ajotuntuman. ST-sarjassa sivuikkunat jatkuvat pitkälle taakse, jolloin ne suojaavat hyvin roiskeilta ja tuovat samalla avaraa tilantuntua. Matkanteko on mukavaa koko perheelle.

Nauti luonnosta ja
hyvästä seurasta.

Koska meille matkanteko on tärkeintä, Flipperit on suunniteltu myös entistä hiljaisemmiksi. Tukeva ja hyvin muotoiltu runko pehmentää tehokkaasti aaltojen äänet. Aallokossa vene nousee helposti liukuun aaltojen päälle ja tarvitsee vähemmän tehoa. Veneily on entistä taloudellisempaa ja ekologisempaa. Voit siis mukavasti nauttia matkasta ja luonnosta jo laiturista lähtien.

Tinkimätöntä laatua
ja käytännöllisyyttä

Flipperissä on monia fiksusti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tuovat veneilyyn uudenlaista helppoutta. Kaksiosainen kuomu taittuu takapenkin sisään, mikä jättää enemmän avotilaa ja mahdollistaa helpon kulun uimatasoille. Kuomu avautuu takaa ja sivuilta, jolloin voit nauttia maisemista ja luonnon äänistä suojassa sateelta. Lisävarusteet ja materiaalit on valittu huolella kestämään pohjoisen vaativat olosuhteet.

Teknologiaa alan huipulta.

Yhteistyömme Mercuryn kanssa tuo Flippereihin vakiona ja edullisesti teknisesti kehittyneintä moottoriteknologiaa. Se takaa urheilulliset ajo-ominaisuudet ja helpon huollettavuuden. Vene reagoi kaasuun vaivattomasti, kiihtyvyys on erinomainen kaikilla nopeuksilla. Ja kun tämä tapahtuu vielä mukavan pehmeällä hyrinällä, on seurueellakin mukavampaa.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ja enemmänkin. Uudet Flipper-veneet ovat norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin käsialaa yhdistettynä Raimo Sonnisen vuosikymmenien tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa.

Lue Flipperin tarina

Flipper 600 ST

VENE14BÅT-messujen retkimoottoriveneeksikin valittu Flipper 600 ST tarjoaa nautinnollisia veneilykokemuksia kohtuulliseen hintaan. Veneestä löytyy hienot ajo-ominaisuudet, monikäyttöisyyttä ja erinomaisia tilaratkaisuja pohjoismaiseen makuun.

Tarkemmat tiedot

Flipper 650 ST

Flipper 650 ST valittiin vuoden retkimoottoriveneeksi Vene 13 Båt -messuilla. ”Moderni versio klassisesta, perinteisestä hardtop-veneestä ja soveltuu erinomaisesti perheen retkiveneeksi. Siinä on uusia toimivia tilaratkaisuja oleskelutiloissa sekä nykyaikaista designia.”

Tarkemmat tiedot

Flipper 700 ST

Monikäyttöinen ja kokoaan suurempi perhevene, jossa ei tarvitse tinkiä ajamisen nautinnosta. Suojainen kattorakenne mahdollistaa pidemmän veneilykauden ja tuo mukavuutta vaativimmissakin olosuhteissa.

Tarkemmat tiedot

Flipper 900 ST

Flipper 900 ST vie suurenkin perheen tai seurueen ikimuistoisille reissuille. Ylellisen paljon tilaa ja tehoa yhdistyy urheilullisen ketteriin ajo-ominaisuuksiin. Kokonaan avattava katto ja suuret panoraamaikkunat houkuttelevat vesille nauttimaan aalloista ja auringosta.

Tarkemmat tiedot