Praktisk komfort

Sport Console

Flipper-seriens nya skrovdesign kombination med en konsolbåts praktiska egenskaper lyfter båtlivet till ett helt nytt plan. Flipper SC är ditt val när du önskar mångsidig användbarhet och optimal körkomfort.

Detaljer som behagar.

Flipper Sport Console-båtarna erbjuder aldrig tidigare skådad kvalitet i sin klass. Varje detalj är väl genomtänkt och vi har använt endast de bästa och mest hållbara materialen. Våra idéer föds ur en stark passion för båtliv och respekt för havet. Flipper SC-serien ger dig möjlighet att fokusera på det som är viktigt och behagliga detaljer.

Utrymme och säkerhet.

Flipper Sport Console-modellerna har en stabil struktur och de rymliga bottenkonstruktionerna i kombination med bra lagerutrymmen ger exemplarisk användbarhet. Båtens mångsidighet, modifierbarhet och funktionella detaljer gör båtlivet lättare och ger dig friheten att sporta och njuta, utan att kompromissa om säkerheten.

Testad i extrema
förhållanden.

Flipper-modellerna är testade i extrema förhållanden, för att värna om suverän säkerhet. Båtarnas material och tekniska egenskaper har raffinerats med nordisk kvalitet och med tanke på nordiska förhållanden. Vi på Flipper vill erbjuda endast det bästa, inget annat är nog för oss.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

När konstruktionen är bra är hälften gjort. Och ännu mer. De nya Flipper-båtarna är designade av den norska båtdesignern Espen Thorup i kombination med det kunnande om konstruktion och tillverkning av båtar som Raimo Sonninen inhämtat under decennier. Flipper-båtarna tillverkas för hand i Finland.

Läs Flipper historia

Flipper 600 SC

En mångsidig båt i Flipper-serien med stabilt skrov och mittpulpet, som har briljanta egenskaper för både fritidsaktiviteter och fiske. Flipper 600 SC har en praktisk och rymlig bottendesign och lämpar sig utmärkt för till exempel dagsutflykter, fiske eller som passbåt. Båten har bra prestanda och den går tyst och planar lätt och smidigt i välbekant Flipper-stil. Enligt ett test i tidskriften Venemestaris 10/2014 är Flipper 600 SC ”heta grejer”.

Närmare information

Flipper 650 SC

En mångsidig båt med mittpulpet som erbjuder praktiska utrymmen för sju passagerare. Båten passar idealiskt för dagsutflykter, fritid och fiske. Till Flipper 640 SC:s unika egenskaper hör till exempel praktiska och stora lagerutrymmen, en bred styrpulpet som ger ett mycket bra skydd och en vindruta som välver sig runt förarplatsen. Som tilläggsutrustning finns en Sprayhood-huv som hjälper dig att njuta av en förlängd båtsäsong långt in på hösten.

Närmare information