Båtutfärder populära på nytt.

Sport Top

Du väljer en Sport Top-modell när du vill tillbringa ett lyckat veckoslut på sjön. Modellerna är försedda med Flippers avancerade bottenkonstruktion som garanterar sportig och trevlig körkänsla samt ännu luftigare ytor. Tack vare den nya typen av glidtak kan du både njuta av soliga dagar och köra under de mest utmanande förhållandena. Flipper ST är en utfärdsbåt för alla väder.

En kombination som syns.

När vi designade våra nya båtmodeller gjorde vi något så speciellt att en ny båtklass skapades, Sport Top. Den kombinerar sportig daycruising med traditionella båtutfärder på ett aldrig tidigare skådat sätt. Vårt nya grepp och den övergripande designen har gett oss många topplaceringar, 640 ST fick priset som årets bästa utfärdsbåt vid båtmässan i Helsingfors. Nu kan du få prisbelönt kvalitet i tre olika storleksklasser, ta reda på mer om utfärdsbåtlivets framtid.

Skandinavisk design.

Flipper-båtarna är av en ny typ och de profilerar sig även invändigt eftersom utseendet och den praktiska användbarheten går han i hand hos oss. Det graciösa skrovet och förens nedåtböjda design lockar till att köra och att njuta av vågorna. Vår kärlek till båtlivet visar sig även i kvaliteten där detaljerna är finslipade så att de fungerar. Lika väsentligt för oss är omsorgsfullt utvald, högklassig och hållbar tillvalsutrustning som garanterar bekymmersfria och oförglömliga stunder på sjön.

Utrymmen utnyttjade till det yttersta.

I Flipper-båtarna har funktionerna och utnyttjandet av utrymmen planerats ur helt ny synvinkel. För oss är det viktigt att en båt har stor sittbrunn för umgänge och att alla ska kunna röra sig lätt även under färd. Vindrutan har placerats så långt fram som möjligt och då blir även vistelseutrymmena baktill i båten rymliga. Soffgrupperna kan ändras till bekväma kojer eller till solbäddar i en handvändning. Båten har genomgångsmöjlighet och är konstruerad så att det är behändigt att röra sig i och lasta båten.

Trygg färd.

Flipper-båtarna är försedda med en ny typ av balkar som fixeras i skrovet med vakuum och en V-botten som ändras stegvis och som ger båten ännu bättre stabilitet och manöveregenskaper vid olika hastigheter. Även vid hög sjö rör sig båten smidigt över vågorna och bibehåller den exakta körkänslan. I ST-modellerna är sidorutorna dragna långt bakåt så att de skyddar bra mot stänk och ger samtidigt en luftig utrymmeskänsla. Båtfärden blir bekväm för hela familjen.

Njut av naturen och
och gott sällskap.

Eftersom färden är det viktigaste för oss har Flipper-båtarna gjorts ännu tystare. Det stabila och väldesignade skrovet dämpar effektivt ljudet från vågorna. I sjögång planar båten lätt på vågorna och behöver då mindre effekt. Båtlivet är ännu mer ekonomiskt och ekologiskt. Du kan lugnt njuta av färden och naturen redan när du lämnar bryggan.

Kompromisslös kvalitet
och praktisk användbarhet

Flipper-båtarna innehåller många smart konstruerade detaljer som ger båtlivet en ny dimension av enkelhet. Kapellet i två delar viks in i aktersoffan vilket ger mer utrymme i sittbrunnen och underlättar passagen till badbryggan. Kapellet kan öppnas bakifrån och på sidorna, och då kan du njuta av landskapet och ljuden i naturen i skydd för regnet. Tillvalsutrustning och material har valts med omsorg så att de tål de krävande förhållandena i Norden.

Spetsteknik i branschen.

Vårt samarbete med Mercury innebär att den tekniskt mest utvecklade motortekniken finns i Flipper-båtarna som standard till förmånligt pris. Detta garanterar sportiga köregenskaper och enkel service. Båten reagerar smidigt på gaspådrag, accelerationen är utmärkt i alla hastigheter. När detta dessutom sker med ett trevligt mjukt surr trivs även medpassagerarna.

Designed by Espen Thorup,
made in Finland.

När konstruktionen är bra är hälften gjort. Och ännu mer. De nya Flipper-båtarna är designade av den norska båtdesignern Espen Thorup i kombination med det kunnande om konstruktion och tillverkning av båtar som Raimo Sonninen inhämtat under decennier. Flipper-båtarna tillverkas för hand i Finland.

Läs Flipper historia

Flipper 600 ST

Flipper 600 ST som även valts till VENE14BÅT-mässans utfärdsmotorbåt erbjuder njutbara båtupplevelser till ett rimligt pris. Båten har fina köregenskaper, är mångsidigt användbar och har utmärkta planlösningar för nordisk smak.

 

 

MotorBoat2014_ShuttleAndPicnicBoat (2)

Närmare information

Flipper 650 ST

Flipper 640 ST valdes till årets utfärdsmotorbåt vid mässan Vene 13 Båt. ”En modern version av den klassiska, traditionella hardtop-båten och den är utomordentligt lämplig som utfärdsbåt för en familj. Den innehåller nya funktionella utrymmeslösningar i vistelseutrymmena och designen är modern.”

Närmare information

Flipper 700 ST

En dimension större familjebåt med brett användningsområde som inte prutar på körnjutningen. En skyddande takkonstruktion ger möjlighet att förlänga båtsäsongen och tillhandahåller komfort även under mycket krävande förhållanden.

Närmare information

Flipper 900 ST

Flipper 900 ST tar även en stor familj eller ett stort sällskap på en oförglömlig resa. Lyxigt stort utrymme och hög effekt kombineras med sportiga och smidiga köregenskaper. Taket som kan öppnas helt och stora panoramafönster lockar ut på sjön för att njuta av vågorna och solen.

Närmare information